top of page

Onze troeven

 

Waarom seniorie Hortensia?

 

- Onze grootste troef is de kleinschaligheid van ons project. U woont samen met uw buren in een gezellig woonzorgproject met slechts tien aparte assistentiewoningen. De groep is precies zo groot dat de sfeer ontspannen en echt huiselijk blijft.

 

- We beschikken over een gezellige gemeenschapsruimte met een buitenterras. Elke middag is er de mogelijkheid om samen te genieten van een warme maaltijd. In deze ruimte gaan ook de verjaardags- of familiefeestjes door.

 

- Het dagelijks contact met de woonassistente gebeurt persoonlijk en heel spontaan. Ze is steeds bereikbaar en behandelt al uw vragen vertrouwelijk. Zij is bereid om de nodige boodschappen samen met u te doen.

 

- Door een centraal oproepsysteem kan u 24u/24u beroep doen op verpleging. Zowel dag en nacht als in nood kan u rekenen op deze ondersteuning.

 

- Uw eigen flat is verankerd met een plaatselijke dokterspraktijk van zes huisartsen, "Het Doktershuis".

Op 50 meter vindt u de bakker, dagbladhandel, kapper en kinesitherapeut. Op wandelafstand vindt u het dorpsplein met de kerk, een bankkantoor en een brasserie. Iets verder situeert zich een apotheek en kruidenier.

 

- De senioren kunnen genieten van een mooi aangelegde en ruime tuin met terras.

 

- Iedere week proberen we samen met de bewoners een uitstap te organiseren.

 

- Seniorie Hortensia is een erkende groep van Assistentiewoningen. De Vlaamse Overheid, Welzijn, Volksgezondheid & Gezin, zorginspectie oefenen toezicht uit.

bottom of page